TeamtrainingenEr is een groot verschil tussen een groep en een team. Een team dat goed en gezond functioneert gaat niet vanzelf. Dat heeft goede leiding nodig, en training. Eén van de teamtrainingen die ik geef gaat over elkaar aanvullen en versterken. Aan de hand van de DISC leer je jezelf en de ander goed kennen in je sterktes, je motiverende omstandigheden en je valkuilen. Van daaruit ontstaat er ruimte voor goede onderlinge samenwerking en verbinding.

Een tweede training die van een groep een team maakt is een feedbacktraining. Er wordt met elkaar gesproken in plaats van over elkaar. Het creëert een open cultuur waarin conflicten vlot en fair worden opgelost. Tijdens de training leer je niet alleen de theorie over het geven en ontvangen van feedback (het weten), maar ga je ook op de theorie kauwen in praktijkvoorbeelden (het snappen) en leer je het door middel van oefening toe te passen (het kunnen).

Een derde aspect wat een groep mensen samenbindt is gezamenlijke visie en focus. Ook hier heeft Xpand, waar ik onder andere trainer ben, een mooie training voor ontwikkeld.

Naast teamtrainingen geef ik leiderschapstrainingen op het gebied van authentiek leiderschap. Hierin komen thema’s aan bod als je persoonlijke leiderschapsstijl, timemanagement en veerkracht en het ontwikkelen van het potentieel in je medewerkers.

Mocht je in je team willen investeren, meer informatie willen over bovenstaande trainingen of verdere mogelijkheden? Via het contactformulier kun je me een bericht sturen en dan antwoord ik je zo spoedig mogelijk. "Door Esthers manier van vragen stellen, leerde ze me op een andere manier naar de situatie te kijken. Prettig om op deze wijze tot inzichten te komen."