Esther Stoorvogel


Esther is coach, trainer en spreker. Vanuit een oprechte betrokkenheid coacht ze mensen op het gebied van bestemming en leiderschap. Op het gebied van identiteit en traumaverwerking begeleidt ze mensen om tot herstel en bloei te komen. Met haar scherp analytisch denkvermogen is het haar doel om tot de kern te komen en personen op te laten bloeien.

Esther geeft met veel enthousiasme trainingen op het gebied van feedback, effectieve samenwerking, vrijwilligers inzetten in de kerk en leiderschap. Ze neemt teams graag mee in een ontwikkelproces waardoor teams goed of beter gaan functioneren.

Esthers hart ligt bij het bestuderen en inspireren vanuit Gods woord. Als spreker kan ze gevraagd worden voor de zondagochtenddienst, vrouwenbijeenkomsten en Bijbelstudies.

Esther is mede-oprichtster en leidinggevende van de Vrije Baptistengemeente Emmen. Ze heeft ontwikkelingsstudies gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast rondde ze een theologische studie af aan de Christelijke Hogeschool te Ede in een samenwerkingsverband met de Theologische Faculteit van Heverlee. Ze is gecertificeerd (DISC) coach en trainer.

Esther is getrouwd met Jan en moeder van drie jongens. In haar vrije tijd houdt ze erg van lezen, tennissen en wandelen in de Drentse bossen.