Coaching en counseling


We leven in een tijd van voortdurende verandering wat veel veerkracht en stevige wortels vraagt. Ben je op zoek naar richting in werk of leven? Heb je moeite met het stellen van grenzen, of onzekerheid? Wil je op een gezonde manier feedback leren geven? Bij deze en andere thema’s help ik je graag verder. 

Ik maak gebruik van waardevolle scans en tests, zoals een talentenscan, een DISC gedragsprofiel en een veerkrachtscan. Bijvoorbeeld bij een studiekeuzebegeleidingstraject of loopbaanbegeleiding komen deze facetten aan bod. De uitkomsten zijn als puzzelstukjes die jou samen laten zien wat jouw mogelijkheden zijn. 

Het kan ook zijn dat je op persoonlijk vlak hulp zoekt: dat je verleden je nog dagelijks in de weg zit, of dat je worstelt met je zelfbeeld of je geloof. Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen als het gaat om gedragsverandering. Ik maak gebruik van verschillende oefeningen, waarbij je leert je eigen gedachten te ontrafelen. Je leert patronen in je gedrag en je gevoel te onderzoeken en te herkennen. De nieuwe inzichten die je opdoet helpen je om (nieuwe) keuzes te maken en een nieuwe weg in te slaan.

Heb je belangstelling voor een coachingstraject of behoefte aan counseling, dan kunnen we vrijblijvend een intakegesprek hebben om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Via het contactformulier kun je me een berichtje sturen.


"Jouw lieve begripvolle woorden, het stukje inzicht dat ik er door kreeg.. ben heel dankbaar."